Ρομποτική διαχείριση αποθήκευσης

You are here

Ο υαλοπίνακας αποτελεί ένα σκληρό υλικό, αλλά εύκολα μπορεί να φθαρεί. Ο υαλοπίνακας είναι ανθεκτικός σε πολλά, αλλά όχι στα περισσότερα χημικά προϊόντα. Γενικά, εάν συντηρηθεί σωστά, μπορεί να διαρκέσει σαν υλικό, σχεδόν για πάντα. Ένα από τα πιο επιβλαβή υλικά για τον υαλοπίνακα είναι ο ίδιος ο υαλοπίνακας κατά την μετακίνηση του. Η ποιότητα του υαλοπίνακα μπορεί να διατηρηθεί και ο κίνδυνος για φθορά να ελαχιστοποιηθεί ακολουθώντας μερικές απλές κατευθυντήριες γραμμές όσον αφορά την αποθήκευση και το χειρισμό. Οι χώροι αποθήκευσης πρέπει να είναι καθαροί και στεγνοί με μια καλή κυκλοφορία δροσερού και ξηρού αέρα καθώς και η μετακίνηση τους χωρίς εμπόδια (όσο το δυνατόν αυτοματοποιημένη) για την αποφυγή φθορών.

Η VAS "Vasiliou Glass Technologies" πρωτοπορεί για άλλη μια φορά στον Ελλαδικό και διεθνή χώρο με το πρωτοποριακό σύστημα αποθήκης και διαχείρισης υαλοπινάκων με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια και ταχύτητα.

Πλήρως αυτόματη γραμμή, ρομποτικής διαχείρισης και αποθήκευσης μονολιθικών και πολυστρωματικών υαλοπινάκων Jumbo διαστάσεων με έμφαση στην ταχύτητα παραγωγής, χειρισμού και ευελιξία στη διαχείριση της παραγωγικής διαδικασίας. Η μετακίνηση των αποθηκευτικών καβαλέτων μέσα στον χώρο αποθήκευσης γίνεται για τη διαχείριση των διαφόρων τύπων υαλοπινάκων. Συγκεκριμένα, εκτελείται η μεταφορά μονολιθικών και πολυστρωματικών υαλοπινάκων στις ρομποτικής διαχείρισης γραμμές κοπής.

Ο βασικός πυρήνας της "STANDARD GLASS" κατηγορίας βρίσκει το σημείο εκκίνησής σε αυτή ακριβώς την θέση αποθήκευσης.

rompotiki_diaxeirisi