Ψηφιακή κεραμική εκτύπωση

You are here

Έξυπνη & ολοκληρωμένη λύση για επιτυχημένη παραγωγή.

Η VAS "VASILIOU GLASS TECHNOLOGIES" στη γραμμή ψηφιακής εκτύπωσης μπορεί να τυπώνει ψηφιακά πάνω σε υαλοπίνακα χρησιμοποιώντας κεραμικά μελάνια. Ενδείκνυται για project αρχιτεκτονικής καθώς μπορεί να πραγματοποιήσει εκτυπώσεις έως και 12 μέτρα συνεχές. Η γραμμή εκτύπωσης μπορεί να παράγει υαλοπίνακες με αντιολισθητική ιδιότητα, με εφαρμογές σε στέγαστρα ή σκάλες, όπου η αντι-ολισθηρότητα αποτελεί απαραίτητο παράγοντα ασφαλείας.

keramiki

Η γραμμή διαθέτει μία καινοτόμα τεχνολογία η οποία αποτελείται από δύο τμήματα που συνδυάζουν το ζεστό αέρα και την ακτινοβολία IR και στις δύο πλευρές της γραμμής εκτύπωσης. Με το σύστημα αυτό, πραγματοποιείται προστέγνωμα του μελανιού, γεγονός που επιτρέπει τη διατήρηση των σταγόνων στη σωστή θέση αλλά και την αύξηση της ποσότητας του μελανιού. Διαθέτει ενσωματωμένο στεγνωτήρα που τροφοδοτείται συνέχεια ενόσω τυπώνεται ο υαλοπίνακας.

Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται ο απόλυτος έλεγχος καθώς δεν υπάρχει κανένα στάδιο αναμονής μεταξύ των διαδικασιών τυπώματος και στεγνώματος για βέλτιστη ποιότητα.