Πολυστρωματικοί & επιστρωμένοι πολυστρωματικοί υ/κες

You are here

Η VAS "Vasiliou Glass Technologies" πρωτοπορεί για άλλη μια φορά με την αυτόματη γραμμή μεταφοράς και κοπής πολυστρωματικών υαλοπινάκων στοχεύοντας στη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια από φθορές και ταχύτητα παραγωγής. Αυτό επιτυγχάνεται με φόρτωση των υαλοπινάκων από την αποθήκη (Stock Management) πάνω σε κλίνοντα τραπέζι με ιμάντες μεταφοράς και αυτόματη μεταφορά τους στο τραπέζι κοπής.

Για την αποφυγή μόνιμης φθοράς στην επιφάνεια ή άλλοτε στην επίστρωση του υαλοπίνακα, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και αυτοματισμός κατά τη διαχείριση του. Αυτό επιτυγχάνεται με τροχούς λείανσης για την αφαίρεση της επίστρωσης (σε πολυστρωματικό επιστρωμένο υαλοπίνακα).

Διαθέτει αυτόματο έλεγχο και μέτρηση πάχους του υαλοπίνακα και του αριθμού των μεμβρανών, καθώς η κοπή γίνεται με αυτόματο σύστημα σύσφιξης-αποκόλλησης μέσω θερμαντικών αντιστάσεων και λεπίδα κοπής σε μεγάλα πάχη μεμβρανών.Επίσης για την αποφυγή χειροκίνητης κοπής ακανόνιστων σχημάτων με εργαλεία όπως χάρακες ή “πρότυπα”, διαθέτει γρήγορη τοποθέτηση και εύκολα διαγώνια κοψίματα με λέιζερ, μέσω ειδικού προγράμματος για απευθείας διαχείρισή του υαλοπίνακα.

Η VAS "Vasiliou Glass Technologies" με τη νέα αυτή γενιά αυτόματης γραμμής μεταφοράς και κοπής πολυστρωματικών υαλοπινάκων Jumbo διαστάσεων, μπορεί και κόβει οποιοδήποτε σχήμα με ασφάλεια και ταχύτητα έως 140m/min, καθώς επίσης αφαιρεί σε περιμετρική ζώνη οποιουδήποτε πάχους επίστρωση. Επίσης χρησιμοποιεί ειδικά εξατμιζόμενα υγρά κοπής, προκειμένου να αποφευχθούν οι δυσκολίες κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πλυσίματος χωρίς να φθείρουν την επιφάνεια ή την επίστρωση των υαλοπινάκων.

robotiki