Μονολιθικοί & επιστρωμένοι υ/κες

You are here

Η VAS "Vasiliou Glass Technologies" πρωτοπορεί για άλλη μια φορά με την αυτόματη γραμμή μεταφοράς και κοπής υαλοπινάκων στοχεύοντας στη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια από φθορές και ταχύτητα παραγωγής.

Για την αποφυγή μόνιμης φθοράς στην επιφάνεια ή άλλοτε στην επίστρωση του υαλοπίνακα, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και αυτοματισμός κατά τη διαχείριση του. Επίσης για την αποφυγή χειροκίνητης κοπής ακανόνιστων σχημάτων με εργαλεία όπως χάρακες ή "πρότυπα", χρειάζεται σχεδιασμός αυτών σε Η/Υ μέσω ειδικών προγραμμάτων και απευθείας διαχείρισή τους.

Η VAS "Vasiliou Glass Technologies" με τη νέα αυτή γενιά αυτόματης γραμμής μεταφοράς και κοπής υαλοπινάκων Jumbo διαστάσεων δυναμικότητας 2200m2/8ωρο, μπορεί και κόβει οποιοδήποτε σχήμα με ασφάλεια και ταχύτητα έως 200m/min, επιτάχυνσης έως 12m/sec, καθώς επίσης αφαιρεί σε περιμετρική ζώνη οποιουδήποτε πάχους επίστρωση με ταχύτητα έως 160m/min.

Επίσης χρησιμοποιεί ειδικά εξατμιζόμενα υγρά κοπής, προκειμένου να αποφευχθούν οι δυσκολίες κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πλυσίματος χωρίς να φθείρουν την επιφάνεια ή την επίστρωση των υαλοπινάκων.

robotiki