Ιστορική Αναδρομή

You are here

aboutbg

Από το 1965 γράφουμε ιστορία

1965
Ίδρυση της εταιρίας VAS "Vasiliou Glass Technologies".

2004
Μετακίνηση σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μεγέθους 12.000τμ και επανατοποθέτηση μηχανών για συμβατικές επεξεργασίες. Οι σκέψεις για ένα νέο όραμα ξεκινούν.

2009
Αγορά γραμμής παραγωγής θερμικών επεξεργασμένων και ενισχυμένων υαλοπινάκων (tempering/toughening, heat strengthening). Έναρξη υλοποίησης του οράματος. Παράλληλα, η εταιρία προχωρά σε μια αξιέπαινη επιχειρηματική καινοτομία με την προμήθεια κλιβάνου επεξεργασίας τεχνητής γήρανσης υαλοπινάκων (H.S.T.) ο οποίος είναι μοναδικός στην Ελλάδα.

2012
Αγορά γραμμής παραγωγής πολυστρωματικών υαλοπινάκων (laminating), η οποία περιλαμβάνει τη γραμμή και τον κλίβανο πολυστρωματοποίησης. Η κίνηση αυτή, μας καθιστά ανεξάρτητους σε όλες τις πιθανές επεξεργασίες της ως τώρα τεχνολογίας.

2013
Βράβευση της εταιρίας ως η πιο καινοτόμα επιχείρηση του νομού Ευβοίας.

2014
Αγορά γραμμής για τρόχισμα, γυάλισμα και υδροκοπή όπως επίσης και γραμμής επεξεργασίας κεραμικής ψηφιακής εκτύπωσης, jumbo διαστάσεων.

2015
Εγκατάσταση ERP (Enterprise Resource Planning) συστήματος για τον αποτελεσματικότερο έλεγχο του FPC (Factory Production Control) και την γενικότερη λειτουργία του εργοστασίου.