Επιστολή C.E.O.

You are here

aboutbg

Η καινοτομία μας οδηγεί στο μέλλον

Αγαπητοί συνεργάτες,

Χάρη στην πολύχρονη εμπειρία της πρότυπης εταιρίας επεξεργασίας γυαλιού VAS "Vasiliou Glass Technologies", γνωρίζουμε πλέον τον υαλοπίνακα καλύτερα από τον καθένα, προσαρμόζοντας τον στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής. Εντός της ιστοσελίδας, θα βρείτε έναν πλήρως ενημερωμένο οδηγό με προϊόντα που υπερτερούν χαρακτηριστικών όπως ποιότητα, ασφάλεια και προστασία, ενεργειακή απόδοση και αντοχή.

Η ιστοσελίδα της VAS "Vasiliou Glass Technologies" συμβάλλει ώστε επαγγελματίες από τους κλάδους της αρχιτεκτονικής, της διακόσμησης, των κατασκευών κ.α. να έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια σαφέστατη εικόνα των υψηλών προδιαγραφών των προϊόντων της VAS "Vasiliou Glass Technologies". Με τον τρόπο αυτό, θα είναι σε θέση να επιλέγουν κάθε φορά το κατάλληλο προϊόν VAS "Vasiliou Glass Technologies" που θα δώσει στο εκάστοτε project ακριβώς τη μορφή και τις ιδιότητες που επιθυμούν.

Ένα ακόμα δυνατό χαρακτηριστικό της εταιρίας μας είναι οι άνθρωποι της. Ανεξάρτητα από την αρμοδιότητας του καθενός, όλοι έχουμε έναν κοινό παρονομαστή∙ έχουμε θέσει τον όρο "διαρκής εξέλιξη" ως συνώνυμο της επωνυμίας μας. Χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής και αναζητώντας συνεχώς νέες μεθόδους επεξεργασίας μέσω του καταρτισμένου τμήματος R&D, δημιουργούμε προϊόντα από γυαλί που ξεχωρίζουν για την καινοτομία και τις απεριόριστες δυνατότητες τους. Ο συνδυασμός των σύγχρονων τεχνολογιών και του άρτια εξειδικευμένου προσωπικού εξασφαλίζει το ανώτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στη VAS "Vasiliou Glass Technologies", ο υαλοπίνακας παίρνει μορφή.