Αξίες

You are here

aboutbg

Αξίες σταθερές στο χρόνο

Σε μία εταιρία που εξελίσσεται συνεχώς, οι αξίες της αποτελούν τη μοναδική της σταθερά. Οι καιροί και οι ανάγκες αλλάζουν σταδιακά και η VAS "Vasiliou Glass Technologies" ανταποκρίνεται με επιτυχία σε αυτές τις αλλαγές. Υπάρχουν όμως ορισμένα πράγματα που μένουν αναλλοίωτα στο χρόνο. Ο βασικός άξονας της λειτουργίας της κινείται γύρω από κάποιες θεμελιώδεις αξίες χάρη στις οποίες η VAS "Vasiliou Glass Technologies" συγκαταλέγεται τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες επεξεργασίας υαλοπινάκων παγκοσμίως.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
Είμαστε εδώ για εσάς προτείνοντας λύσεις που διαρκούν για μια ζωή. Η πολύχρονη συνέπεια στην ικανοποίηση κάθε σας ανάγκης και οι προηγμένες τεχνολογικές μέθοδοι συνιστούν τους κύριους παράγοντες που έχουν αναγάγει τη VAS "Vasiliou Glass Technologies" στην πιο αξιόπιστη επιλογή.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Τα προϊόντα της VAS "Vasiliou Glass Technologies" είναι ποιοτικά. Αυτό σημαίνει πως τόσο οι πρώτες ύλες όσο και οι τεχνικές παραγωγής που χρησιμοποιούνται, είναι οι καλύτερες δυνατές. Αποτέλεσμα; Προϊόντα ανώτερης ποιότητας που αντέχουν στο χρόνο και ξεχωρίζουν για τις τεχνικές προδιαγραφές τους.

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ
Η εμπειρία συναντά τη γνώση δημιουργώντας ιστορία στο χώρο της επεξεργασίας υαλοπίνακα. Η εταιρία διαθέτει το πλέον καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό που αντιλαμβάνεται τις ανάγκες της αγοράς και γνωρίζει τον τρόπο για να τις καλύψει.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ
Σεβασμός στον άνθρωπο. Είτε πρόκειται για υπάλληλο, συνεργάτη ή πελάτη, στη VAS "Vasiliou Glass Technologies" θέτουμε τον άνθρωπο σε πρώτο πλάνο. Ο άνθρωπος, αποτελεί τον κινητήριο μοχλό για τη δημιουργία άρτιων και αποτελεσματικών προϊόντων. Στη VAS "Vasiliou Glass Technologies" πιστεύουμε πως μόνο μέσω της σωστής αλληλεπίδρασης με τους ανθρώπους μας, θα οδηγηθούμε στα επιθυμητά αποτελέσματα, τόσο για εμάς όσο και για εκείνους.

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η εμπιστοσύνη κερδίζεται με τον καιρό και εμείς έχουμε αναπτύξει δεσμούς εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Από το 1965 οι πελάτες μας γνωρίζουν πως όποιο προϊόν VAS "Vasiliou Glass Technologies" και αν επιλέξουν, αυτό θα χαρακτηρίζεται από ποιότητα, ανθεκτικότητα και σωστό σχεδιασμό.

ΙΣΧΥΡΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
Σχέσεις ζωής που οδηγούν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δυνατές συνεργασίες με ελληνικές ή /και ξένες εταιρίες ανοίγουν το δρόμο της εξωστρέφειας. Οι διεθνείς αγορές υποδέχονται πάντα θερμά τις ισχυρές εταιρίες που παράγουν προϊόντα καινοτόμα και σύγχρονα. Η VAS "Vasiliou Glass Technologies" είναι μία από αυτές.