Ανάπτυξη & εκσυγχρονισμός

You are here

ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ

Στη VAS "Vasiliou Glass Technologies" όλα λειτουργούν με γνώμονα την εξέλιξη και το άρτιο αποτέλεσμα. Η παραγωγική διαδικασία της VAS "Vasiliou Glass Technologies" εκτυλίσσεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στη ΒΙ.ΠΕ Βασιλικού, κοντά στη Χαλκίδα. Οι σύγχρονες εργοστασιακές της υποδομές καλύπτουν 12.000τμ και διακρίνονται για τον προηγμένης τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό που διαθέτουν.

Πιο αναλυτικά, οι εγκαταστάσεις της VAS "Vasiliou Glass Technologies" αποτελούνται από τα κτίρια (χώροι εργασίας & βοηθητικές εγκαταστάσεις), τον εξοπλισμό διεργασιών (υλισμικό & λογισμικό) και τις υπηρεσίες υποστήριξης (μεταφορές & επικοινωνίες). Το ανανεωμένο τμήμα logistics, με το πρωτοποριακό σύστημα αποθήκευσης και διαχείρισης υαλοπινάκων, εγγυάται για την ταχύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη ενώ παράλληλα συνιστά μοναδική καινοτομία για τα ελληνικά και διεθνή δεδομένα.

Η εταιρία θέτει στο επίκεντρο την τεχνολογική πρωτοπορία και τη συνεχή ανάπτυξη. Ως εκ τούτου, αναζητά καινοτομίες και μεθόδους που θα δημιουργήσουν νέα δεδομένα στις αγορές. Με τις νέες τεχνολογίες που έχει στην κατοχή της, πέρα από τα συνήθη είδη και τις επεξεργασίες τους, υπάρχει δυνατότητα παραγωγής θερμικά επεξεργασμένων μονολιθικών (float) υαλοπινάκων, επιστρωμένων (coated) υαλοπινάκων, ακόμα και "μαλακής" επιστρώσεως (soft coated low-e) με συντελεστή θερμικής εκπομπής (emissivity) έως και 0,01. Επίσης, με την ένταξη στην παραγωγή της νέας μονάδας παραγωγής πολυστρωματικών (laminated glass) υαλοπινάκων, για πρώτη φορά στην Ευρώπη υπάρχει η δυνατότητα συγκόλλησης όλων των τύπων υαλοπινάκων ακόμα και "μαλακής" επιστρώσεως (soft coated low-e) με συντελεστή θερμικής εκπομπής (emissivity) έως και 0,01, μεγίστων διαστάσεων 6000x3210mm και μεγίστου πάχους 120mm.

Αναλυτικότερα, τα τελευταία έτη έχουν προστεθεί στο δυναμικό νέες μονάδες παραγωγής οι οποίες είναι οι εξής:

Θερμικών επεξεργασμένων (Tempered ή Toughened) υαλοπινάκων, θερμικών ενισχυμένων (Heat Strengthened) υαλοπινάκων, επεξεργασίας τεχνητής γήρανσης με την μέθοδο του Heat Soak Test, πολυστρωματικών (laminated) υαλοπινάκων, ψηφιακής κεραμικής ή οργανικής εκτύπωσης, υδροκοπής καθώς επίσης μονάδα επεξεργασίας & κοπής CNC.

Η υψηλή στελέχωση και η πλήρης τεχνική υποστήριξη σε συνδυασμό με την ολοκληρωμένη μηχανοργάνωση με τις πιο σύγχρονες γραμμές επεξεργασίας υαλοπίνακα (γραμμή κοπής μονολιθικών & πολυστρωματικών υαλοπινάκων, ροντέ, μπιζωτέ, τρασέ, σχέδια αμμοβολής, πολυστρωματικών με EVA μεμβράνη, βαφής καθώς και διπλής υάλωσης) εξασφαλίζουν την υπεροχή της εταιρίας και την επικράτηση των προϊόντων της στις αγορές, σε Ελλάδα και εξωτερικό.